A Fusion

A Fusion is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 33 in Markelo.

Meer informatie over A Fusion in Markelo

Bij AFusion in Markelo kun je terecht voor je sportschool en functionele trainingsruimte. Momenteel is inschrijven voor het absobooty traject gesloten, maar als je nog geen gebruik maakt van de key, kun je je aanmelden voor vrijdagmiddag 15.00 uur. De sportschool is 7 dagen per week geopend, met openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zondag van 09.30 tot 17.00 uur. Er is personele bezetting op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend. Op donderdag, zaterdag en zondag is er tijdelijk geen personele bezetting. Bij AFusion werken professionele begeleiders die veel vakkennis hebben en je kunnen begeleiden naar jouw doelen. Je kunt AFusion vinden op Grotestraat 33, 7475AZ Markelo.

Wil je weten wat A Fusion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A Fusion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A Fusion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A Fusion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar A Fusion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A Fusion

Bezoekers bekeken ook